Ale!

Aloe Vera Drinking Gel Hunaja – LR (vanha malli)

38,99  33,14 

  • 90% puhdasta Aloe vera -geeliä
  • 9% arvokasta kukkaishunajaa
  • Pohjana Isä Romano Zagon alkuperäisresepti
  • Erityisen hellävarainen valmistus

1000 ml

Kuvaus

Aloe Vera Drinking Gel Hunaja

Aloe Vera Drinking Gel Hunaja – hyvää perinnettä noudattaen

Tuskin millään muulla luonnontuotteella maailmassa on niin menestyksekäs, vuosituhansia vanha perinne kuin Aloe Veralla. Meksikolaiset atsteekit, muinaisen egyptiläiset faaraot tai jopa Kaarle Suuri lukuisilla matkoilla ja sotaretkillään osasivat kaikki arvostaa Aloe Veran positiivisia ominaisuuksia. LR otti brasilialaisen fransiskaanimunkin Isä Romano Zagon uudelleen löytämän ja tallentaman perinteisen, alkuperäisen reseptin malliksi ensimmäistä Aloe Vera Drinking -geelin kehittämistä varten. Siinä kuvataan Aloe Veran lehtigeelin ja puhtaan kukkaishunajan yhdistelmää erityisen arvokkaaksi. LR optimoi tämän reseptin viimeisten tieteellisten tietojen mukaisesti.

 

* * * * *

 

Aloe Vera Drinking Gel honung – med lång tradition

Det finns väl knappt någon annan produkt som har en så framgångsrik och lång tradition som aloe vera. Såväl aztekerna i Mexiko, faraonerna i gamla Egypten och Karl den store på sina många resor och fälttåg visste att uppskatta de positiva egenskaperna hos aloe vera. För utvecklingen av Aloe Vera Drinking Gels använde LR det traditionella originalrecept som den brasilianska franciskanermunken Mönch Pater Romano Zago återupptäckte och skrev upp. Han beskrev kombinationen av bladgelen från aloe vera och blomhonung som särskilt värdefull. LR optimerade detta recept i enlighet med senaste vetenskapliga rön.

 

 

Ainesosat

 

Aloe Vera -geeliä ja hunajaa sisältävä elintarvikevalmiste

AinesosatAloe Vera Barbadensis Millerin geeli (USA/Meksiko, 90 %), kukkaishunaja (9 %), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), stabilisaattori (ksantaani), happamuudenestoaine (L-askorbiinihappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

100 ml:ssa 90 ml:ssa (= 3 x 30 ml)
Rasva < 0,5 g < 0,5 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja < 0,1 g < 0,1 g
Hiilihydraatti 7,1 g 6,4 g
josta sokeria 7,0 g 6,3 g
Proteiini < 0,5 g < 0,5 g
Livsmedelspreparat med Aloe Vera Gel och honung

AinesosatAloe Vera Barbadensis Miller Gel (USA/Mexiko, 90 %), blomsterhonung (9 %), surhetsreglerande medel (citronsyra), stabilisator (xanthan), antioxidationsmedel (L-askorbinsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat).

per 100 ml per 90 ml (= 3 x 30 ml)*
Fett < 0,5 g < 0,5 g
Varav mättade fettsyror < 0,1 g < 0,1 g
Kolhydrater 7,1 g 6,4 g
Varav socker 7,0 g 6,3 g
Protein < 0,5 g < 0,5 g

 

 

Käyttö

Ota päivittäin 3 x 30 ml mieluiten ennen ateriaa. Hunajanmakuinen Aloe Vera Drinking Gel Honig voidaan juoda maun mukaan sellaisenaan tai laimennettuna vedellä tai hedelmämehulla.

 

* * * * *

 

Inta 3 x 30 ml om dagen före måltiderna. Aloe Vera Drinking Gel honung kan drickas som den är, utspädd, lätt kyld eller vid rumstemperatur.

 

 

Lisätietoa

Vuosittain LR:lle kerätään n. 24 milj. Aloe Vera -lehteä. Aloe Veraa viljellään meksikolaisella ylängollä, jossa on kaikkein parhaimmat kasvuolosuhteet. Viljelyssä ei käytetä kasvinsuojeluaineita! Korjuu tehdään vain käsin.

Resepti-idea: Kokeile lasillinen Aloe Vera Drinking Gel Honig -juomaa yhdessä appelsiinimehun kanssa tai sekoita geeliä raikkaan monista terveellisistä hedelmistä tai vihanneksista sekoitetun smoothien kanssa.

 

* * * * *

 

Varje år skördas ca 24 miljoner aloe vera-blad åt LR:s räkning. De odlas uteslutande i det mexikanska höglandet där det råder optimala villkor för tillväxt. Odlingen sker helt utan bekämpningsmedel! Aloe veran skördas uteslutande för hand.

Recepttips: Prova Aloe Vera Drinking Gel honung med ett glas apelsinjuice eller blanda gelen i en färskblandad smoothie med mycket frukt och grönsaker.

 

 

Useimmin kysytyt kysymykset

Mitä Aloe Vera Drinking Gel sisältää?

Aloe Vera -kasvin lehdet ovat hyvin mehukkaita. Lehtiä ympäröi ulospäin paksu, vihreä kuori. Lehtien sisäosa koostuu Aloe Vera -lehtigeelistä. Vain tätä puhdasta lehtigeeliä kaikkine arvokkaine ainesosineen käytetään Drinking Gel -juomaan.

Miksi LR käyttää Aloe Vera -tuotteiden valmistukseen vain Aloe Vera Barbadensis Miller -kasvia?

Yli 200 Aloe Vera -kasvilajista on Barbadensis Miller ainoa laji, jota voidaan käyttää elintarvikkeena. Usein mainittu Aloe Arborescens on hyvin aloiiinipitoinen ja sen vuoksi syötäväksi kelpaamaton. LR käyttää sen vuoksi vain Aloe Vera Barbadensis Miller -kasvia Aloe Vera -tuotteiden valmistukseen.

Voiko kotona halkaista Aloe Vera -kasvin ja juoda geelin?

Aloe Vera -kasvin puhtaan lehtigeelin nauttimista jalostamattomassa muodossa ei suositella. Lehden kuori on erotettava puhtaasti sisällä olevasta geelistä. Kuoren alla on kerros aloiinia, joka valuu taitamattomasti käsiteltäessä paksuna keltaisena mehuna ulos. Se on poistettava huolellisesti ennen syöntiä. Se pitäisi tehdä ammattitaitoisessa ohjauksessa. Aloiini on erittäin laksatiivinen aineosa, joka voi johtaa suurina pitoisuuksina nautittuna ripuliin. Kaikille LR:n Aloe Vera Drinking -geeleille tehdään sen vuoksi säännöllisesti huolellinen aloiinikoe. Puhdas Aloe Vera maistuu sen lisäksi kitkerältä. Joka tapauksessa on helpompaa nauttia LR:n Aloe Vera Drinking Gel – ja se maistuu paremmalta.

Kasvatetaanko LR:n Aloe Vera Drinking Gel -juomiin käytettäviä kasveja orgaanisissa olosuhteissa?

Aloe Vera -kasveja Meksikossa ei ole sertifioitu luomumerkinnällä. LR kiinnittää erittäin suurta huomiota siihen, että viljelyssä luovutaan täysin lannoitteiden, kasvinsuojeluaineiden ja muiden kemikaalien käytöstä. Sitä valvotaan SGS INSTITUT FRESENIUKSEN tarkastuksella säännöllisesti.

Onko LR:n Aloe Vera Drinking Gel ainoa Aloe Vera -juoma markkinoilla, jolla on INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä?

Tällä hetkellä vain Aloe Vera Drinking Gel -juomilla on vaikeasti saavutettava SGS INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä.

Valvooko SGS INSTITUT FRESENIUS myös työoloja Meksikossa?

ISGS INSTITUT FRESENIUKSEN tarkastusten yhteydessä valvotaan myös työoloja paikan päällä – sillä seurauksella, että viljelyssä, korjuussa ja jalostuksessa vallitsevat hyvät ja eettisesti hyväksyttävät työolot. Tarkastusten aikana vahvistetaan myös, ettei missään työvaiheessa käytetä lapsityövoimaa. LR ei hyväksy lapsityövoimaa ja se olisi syy yhteistyön välittömään lopettamiseen.

Mikä on SGS INSTITUT FRESENIUS?

SGS INSTITUT FRESENIUS antaa nykyään yhden vaikeimmin saatavista ja arvostetuimmista laatumerkinnöistä, muun muassa elintarvikkeille ja ravintolisille. SGS INSTITUT FRESENIUS on kuulunut vuodesta 2003 Société Générale de Surveillance -konserniin (SGS), joka perustettiin 1800-luvulla Ranskassa, suorittamaan viljan tarkastuksia. Yritys keskittyy nykyään laboratorioanalyyseihin ja elintarvikkeiden sekä kulutustavaroiden sertifiointiin.

Miten INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä eroaa muista tarkastusmerkinnöistä?

Elintarvikkeissa on paljon erilaisia tarkastusmerkintöjä ja laboratoriopalveluiden tarjoajia. SGS INSTITUT FRESENIUS on kuitenkin muiden tarjoajien, kuten esim. saksalaisten Ökotestin ja Stiftung Warentestin rinnalla yksi tunnetuimmista tarkastusmerkinnöistä markkinoilla. SGS INSTITUT FRESENIUS on tullut tunnetuksi siitä, että se on taannut jo yli 35 vuoden ajan korkeinta laatua – kestävä konsepti, joka toimii: SGS INSTITUT FRESENIUS on nykyään yksi vaikeimmin saavutettavista laatumerkinnöistä markkinoilla! Lisänäkökohta on tarkastusten säännöllisyys. Merkintä ei perustu valikoivaan valvontaa, vaan myös takaa pysyvästi korkeat laatuvaatimukset. Lukuisia tuotteiden esitutkimuksia tehdään vain merkinnän saamiseksi. Yksinkertaisesti kaikki tarkastetaan: raaka-aineista jokaiseen yksittäiseen käsittelyvaiheeseen ja täyttämiseen saakka. SGS INSTITUT FRESENIUKSEN tekemät peitellyt testiostot varmistavat lopputuotteen laadun. LR käy läpi tällaisen tiukan ja yksityiskohtaisen valvonnan vapaaehtoisesti sertifioidakseen tuotteensa korkean laadun.

Mikä on IASC (International Aloe Science Council)?

IASC on tieteellinen yhdistys, joka on omistautunut Aloe vera kasvin positiivisista ominaisuuksista tiedon levittämiseen. IASC, jonka toimipaikka on Marylandissa (USA), sertifioi Aloe Vera -tuotteita tiukkojen vaatimusten mukaan, jotta niiden laatua erityisesti korostettaisiin.

Mitä on prosessin valvonta ja millainen merkitys sillä on LR:n Aloe Vera Drinking Gel -juomia valmistettaessa?

Prosessin valvonnassa on kyse tärkeästä ja erittäin laajasta menetelmästä, jolla koko valmistusprosessia valvotaan vaihe vaiheelta. Tuotannon aikana näytteitä otetaan jokaisen valmistusvaiheen jälkeen. Se takaa LR Aloe Vera Drinking -geelien parhaimman laadun.

Voiko LR:n laadunvalvonnan tutkimuslaboratoriossa Ahlenissa tehdä kaikki tärkeät mittausmenetelmät, jotka ovat tarpeellisia geelin korkean laadun saavuttamiseksi? Miten LR-tutkimuslaboratorio erottuu muista laboratorioista?

Euroopan suurimpana Aloe Veran tuojana on LR erikoistunut tämän kasvin analyysiin, joten melkein kaikki tutkimukset voidaan tehdä LR:n laadunvalvonnan laboratoriossa Ahlenissa. Vain NMR-spektroskopia ja aloiinianalyysi tehdään erikoislaboratoriossa. Aloe Veraa ei tutkita missään muussa laboratoriossa Saksassa yhtä usein kuin LR:ssä. Monivuotisen kokemuksen, erityisten ainesosien tuntemuksen, laajan analyysivalikoiman ja näytteiden suuren määrän ansiosta on LR:llä käytössään yksi maailman johtavista Aloe Vera -analyysilaboratorioista.

 

* * * * *

 

Vad består Aloe Vera Drinking Gel av?

Aloe vera-plantans blad är mycket köttiga. Bladen omsluts av en tjock, grön vävnad på utsidan. Bladens innanmäte består av en gelliknande, parenkymatisk vävnad, aloe vera-gelen. Vi använder endast detta rena bladgel med alla dess värdefulla innehållsämnen för Aloe Vera Drinking Gel.

Varför använder LR endast Aloe Vera Barbadensis Miller för tillverkningen av aloe vera-produkter?

Av de mer än 200 olika sorterna av aloe vera är Barbadensis Miller den enda som kan användas som livsmedel. Den ofta omnämnda Aloe Arborescens innehåller en hög halt av aloin och lämpar sig därför inte för förtäring. LR använder därför uteslutande Aloe Vera Barbadensis Miller för tillverkningen av aloe vera-produkter.

Skulle man kunna skära upp en aloe vera-planta hemma och använda gelen utan vidare?

Vi avråder från konsumtion av den rena bladgelen från aloe vera i obearbetad form. Måste man ta bort bladvävnaden fullständigt från gelen på insidan? Under vävnaden finns ett lager aloin som tränger ut som tjockflytande gul saft vid felaktig bearbetning. Innan aloe vera kan förtäras måste denna avlägsnas noggrant. Detta ska ske under tillsyn av fackkunnig personal. Aloin har en stark laxerande verkan och kan orsaka diarré om den intas i höga koncentrationer. Alla sorters Aloe Vera Drinking Gel från LR kontrolleras av denna anledning noggrant med avseende på aloin. I sin rena form har aloe vera en bitter smak. I vilket fall som helst så är det enklare att dricka en Aloe Vera Drinking Gel från LR – och det smakar bättre.

Odlas de aloe vera-plantor som LR använder för Aloe Vera Drinking Gel i enlighet med ekologiska standarder?

Våra aloe vera-odlingar i Mexiko har ingen officiell ekologisk certifiering, men LR ser strikt till att inte använda konstgödsel, bekämpningsmedel eller andra kemikalier. Detta kontrolleras regelbundet i samband med tester av SGS INSTITUT FRESENIUS.

Är Aloe Vera Drinking Gel från LR den enda drycken med aloe vera på marknaden som bär kvalitetsmärkningen från INSTITUT FRESENIUS?

För närvarande är det endast Aloe Vera Drinking Gel från LR som tilldelats den stränga kvalitetsmärkningen från SGS INSTITUT FRESENIUS.

Kontrollerar SGS INSTITUT FRESENIUS även arbetsvillkoren i Mexiko?

Inom ramen för de inspektioner som genomförs av SGS INSTITUT FRESENIUS kontrolleras även arbetsvillkoren på plats – med slutsatsen att odling, skörd och vidare bearbetning sker under goda och etiska arbetsvillkor. I samband med kontrollerna har man även konstaterat att det inte förekommer barnarbete i något led av produktionen. LR tolererar inte någon form av barnarbete och hade omedelbart sagt upp samarbetet om detta förekommit.

Vad är SGS INSTITUT FRESENIUS?

SGS INSTITUT FRESENIUS tilldelar ett av de strängaste och mest eftertraktade kvalitetsmärkningarna, bland annat för livsmedel och kosttillskott. SGS INSTITUT FRESENIUS hör sedan 2003 till Société Générale de Surveillance (SGS), som grundades på 1800-talet i Frankrike i syfte att genomföra inspektioner av spannmål. Idag ligger företagets fokus på tjänster inom labbanalys samt certifiering av livsmedel och konsumtionsvaror.

Vad är skillnaden mellan kvalitetsmärkningen från INSTITUT FRESENIUS och andra kvalitetsmärkningar?

Det finns många kvalitetsmärkningar och leverantörer av labbtjänster inom livsmedelsindustrin. SGS INSTITUT FRESENIUS är dock tillsammans med bland annat Ökotest eller Stiftung Warentest en av de mest kända kontrollmärkningarna på marknaden. SGS INSTITUT FRESENIUS kan åtnjuta detta renommé tack vare att man i mer än 35 år har satsat på högsta kvalitet – ett hållbart koncept som fungerar: SGS INSTITUT FRESENIUS är idag en av de strängaste kvalitetsmärkningarna på marknaden! Ytterligare en viktig punkt är de regelbundna kontrollerna. Märkningen baseras inte på stickprover utan garanterar permanent höga kvalitetsstandarder. För att en produkt ska kunna förses med märkningen måste den genomgå omfattande förkontroller. Här kontrolleras allt: från råvarorna och de enskilda produktionsstegen till påfyllning och den vidare hanteringen. Dolda testköp av SGS INSTITUT FRESENIUS ska också säkerställa kvaliteten på slutprodukten. LR genomgår frivilligt denna typ av stränga och omfattande kontroller för att certifiera den höga kvaliteten på sina produkter.

Vad är IASC (International Aloe Science Council)?

IASC är en vetenskaplig organisation som ägnar sin verksamhet åt att sprida och tillämpa kunskapen om aloe vera-plantans positiva egenskaper. Med huvudkontor i Maryland (USA) erbjuder IASC möjligheten till certifiering av aloe vera-produkter enligt stränga standarder, i syfte att framhålla deras kvalitet.

Vad är in-process-kontroller och vilken roll spelar de vid tillverkningen av Aloe Vera Drinking Gels från LR?

In-process-kontroller är en viktig och mycket omfattande metod för övervakning av hela produktionsprocessen steg för steg. Under produktionen tas prover efter varje enskilt produktionssteg. Detta ska säkerställa högsta möjliga kvalitet på LR Aloe Vera Drinking Gel.

Kan LR:s forskningslaboratorium i Ahlen genomföra kvalitetskontroller i alla viktiga mätmetoder som är nödvändiga för att gelen ska uppnå sin höga kvalitet? På vilket sätt skiljer den sig från andra laboratorier?

Som Europas största importör av aloe vera har LR specialiserat sig på analys av denna växt så att så gott som alla kvalitetskontroller kan genomföras i LR-labbet i Ahlen. Endas NMR-spektroskopi och aloinanalys utförs i ett speciallabb. Inget annat labb i Tyskland genomför så många tester på aloe vera som LR. Tack vare mångårig erfarenhet, djupa kunskaper om specifika ämnen, en omfattande analysportfölj och en stor mängd prover, har LR ett av världens främsta laboratorier inom analys av aloe vera.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aloe Vera Drinking Gel Hunaja – LR (vanha malli)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *