LR – Aloe Vera Drinking Gel Persikka

38,99 

iasc.jpgfresenius.jpg

 

  • 98% puhdasta Aloe vera -geeliä
  • Ilman lisättyä sokeria *
  • 100% C-vitamiinia päivittäisestä saantisuosituksesta **
  • Vain 0,054 leipäyksikköä päiväannoksessa

* Aloe vera sisältää luonnostaan sokeria

** 100% ravitsemussäädösten mukaisesta päivittäissaannin vertailuarvosta

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Aloe Vera Drinking Gel Persikka

Kevyt hedelmäinen maku ilman lisättyä sokeria* – sisältää 98,2 % puhdasta Aloe Vera -lehtigeeliä

Persikanmakuiseen Aloe Vera Drinking -geeliin ei ole lisätty sokeria, joten tuote Aloe Vera Drinking Gel on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat tarkkailla sokerin saantia.

Persikanmakuinen Aloe Vera Drinking -geeli, jossa on 98,2 % Aloe Veraa, koostuu lähes kokonaan puhtaasta Aloe Vera -lehtigeelistä.

LR:lle on tuotteiden laatu kaikkein tärkeintä. Korkean laadun takaamiseksi LR omistaa yhden moderneimmista elintarvikkeiden erikoislaboratorioista, jossa vuosittain tehdään yli 32 000 yksittäistä tutkimusta. LR antaa lisäksi laadun tarkistuksen ja sertifioinnin erään markkinoiden vaativimman tarkastusinstituutin, SGS INSTITUT FRESENIUKSEN ja IASC:n (International Aloe Science Council), tehtäväksi.

*Aloe Vera sisältää luonnostaan sokeria

 

Ainesosat

 

Aloe Vera – geeliä, persikka-aromia sekä makeutusaineita sisältävä elintarvikevalmiste – ei lisättyä sokeria

AinesosatAloe Vera Barbadensis Millerin geeli (USA/Meksiko, 98 %), makeutusaineet (natriumsyklamaatti, asesulfaami K, sakariininatrium), inuliini, stabilisaattori (ksantaani), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), C-vitamiini (L-askorbiinihappo), aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

100 ml:ssa 90 ml:ssa (=3 x 30 ml)***
Rasva < 0,5 g < 0,5 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja < 0,1 g < 0,1 g
Hiilihydraatti 0,7 g 0,6 g
josta sokeria < 0,5 g < 0,5 g
Proteiini < 0,5 g < 0,5 g
Natrium Salz 0,02 g Salz 0,02 g
C- vitamiini 89 mg (111 %**) 80 mg (100 %**)

** päivittäisestä saantisuosituksesta

 

Käyttö

Ota päivittäin 3 x 30 ml mieluiten ennen ateriaa. Persikanmakuinen Aloe Vera Drinking Gel voidaan juoda sellaisenaan tai vedellä tai hedelmämehulla laimennettuna

 

Lisätietoa

Vuosittain kerätään LR:lle n. 24 milj. Aloe Vera -lehteä. Sitä viljellään meksikolaisella ylängollä, jossa on kaikkein parhaimmat kasvuolosuhteet. Viljelyssä ei käytetä kasvinsuojeluaineita! Korjuu tehdään vain käsin.

Resepti-idea: Juo persikkaista Aloe Vera Drinking geeliä hedelmämehulasillisen kanssa tai sekoita terveellistä aamiaista varten geeliä jogurttiin tai smoothiehen.

 

 

Useimmin kysytyt kysymykset

Mitä Aloe Vera Drinking Gel sisältää?

Aloe Vera -kasvin lehdet ovat hyvin mehukkaita. Lehtiä ympäröi ulospäin paksu, vihreä kuori. Lehtien sisäosa koostuu Aloe Vera -lehtigeelistä. Vain tätä puhdasta lehtigeeliä kaikkine arvokkaine ainesosineen käytetään Drinking Gel -juomaan.

Miksi LR käyttää Aloe Vera -tuotteiden valmistukseen vain Aloe Vera Barbadensis Miller -kasvia?

Yli 200 Aloe Vera -kasvilajista on Barbadensis Miller ainoa laji, jota voidaan käyttää elintarvikkeena. Usein mainittu Aloe Arborescens on hyvin aloiiinipitoinen ja sen vuoksi syötäväksi kelpaamaton. LR käyttää sen vuoksi vain Aloe Vera Barbadensis Miller -kasvia Aloe Vera -tuotteiden valmistukseen.

Voiko kotona halkaista Aloe Vera -kasvin ja juoda geelin?

Aloe Vera -kasvin puhtaan lehtigeelin nauttimisesta jalostamattomassa muodossa on varoitettava. Lehden kuori on erotettava puhtaasti sisällä olevasta geelistä. Kuoren alla on kerros aloiinia, joka valuu taitamattomasti käsiteltäessä paksuna keltaisena mehuna ulos. Se on poistettava huolellisesti ennen syöntiä. Se pitäisi tehdä ammattitaitoisessa ohjauksessa. Aloiini on erittäin laksatiivinen aineosa, joka voi johtaa suurina pitoisuuksina nautittuna ripuliin. Kaikille LR:n Aloe Vera Drinking -geeleille tehdään sen vuoksi säännöllisesti huolellinen aloiinikoe. Puhdas Aloe Vera maistuu sen lisäksi kitkerältä. Joka tapauksessa on helpompaa nauttia LR:n Aloe Vera Drinking Gel – ja se maistuu paremmalta.

Kasvatetaanko LR:n Aloe Vera Drinking Gel -juomiin käytettäviä kasveja orgaanisissa olosuhteissa?

Aloe Vera -kasvien kasvatusta Meksikossa ei ole virallisesti sertifioitu luomumerkinnällä. LR kiinnittää erittäin suurta huomiota siihen, että viljelyssä luovutaan täysin lannoitteiden, kasvinsuojeluaineiden ja muiden kemikaalien käytöstä. Sitä valvotaan SGS INSTITUT FRESENIUKSEN tarkastuksella säännöllisesti.

Onko LR:n Aloe Vera Drinking Gel ainoa Aloe Vera -juoma markkinoilla, jolla on INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä?

Tällä hetkellä vain Aloe Vera Drinking Gel -juomilla on vaikeasti saavutettava SGS INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä.

Valvooko SGS INSTITUT FRESENIUS myös työoloja Meksikossa?

ISGS INSTITUT FRESENIUKSEN tarkastusten yhteydessä valvotaan myös työoloja paikan päällä – sillä seurauksella, että viljelyssä, korjuussa ja jalostuksessa vallitsevat hyvät ja eettisesti hyväksyttävät työolot. Tarkastusten aikana vahvistetaan myös, ettei missään työvaiheessa käytetä lapsityövoimaa. LR ei hyväksy lapsityövoimaa ja se olisi syy yhteistyön välittömään lopettamiseen.

Mikä on SGS INSTITUT FRESENIUS?

SGS INSTITUT FRESENIUS antaa nykyään yhden vaikeimmin saatavista ja arvostetuimmista laatumerkinnöistä, muun muassa elintarvikkeille ja ravintolisille. SGS INSTITUT FRESENIUS on kuulunut vuodesta 2003 Société Générale de Surveillance -konserniin (SGS), joka perustettiin 1800-luvulla Ranskassa, suorittamaan viljan tarkastuksia. Yritys keskittyy nykyään laboratorioanalyyseihin ja elintarvikkeiden sekä kulutustavoiden sertifiointiin.

Miten INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä eroaa muista tarkastusmerkinnöistä

Elintarvikkeissa on paljon erilaisia tarkastusmerkintöjä ja laboratoriopalveluiden tarjoajia. SGS INSTITUT FRESENIUS on kuitenkin muiden tarjoajien, kuten esim. saksalaisten Ökotestin ja Stiftung Warentestin, rinnalla yksi tunnetuimmista tarkastusmerkinnöistä markkinoilla. SGS INSTITUT FRESENIUS on tullut tunnetuksi siitä, että se on taannut jo yli 35 vuoden ajan korkeinta laatua – kestävä konsepti, joka toimii: SGS INSTITUT FRESENIUS on nykyään yksi vaikeimmin saavutettavista laatumerkinnöistä markkinoilla!

Lisänäkökohta on tarkastusten säännöllisyys. Merkintä ei perustu valikoivaan valvontaa, vaan myös takaa pysyvästi korkeat laatuvaatimukset. Lukuisia tuotteiden esitutkimuksia tehdään vain merkinnän saamiseksi. Yksinkertaisesti kaikki tarkastetaan: raaka-aineista jokaiseen yksittäiseen käsittelyvaiheeseen ja täyttämiseen saakka. SGS INSTITUT FRESENIUKSEN tekemät peitellyt testiostot varmistavat lopputuotteen laadun. LR käy läpi tällaisen tiukan ja yksityiskohtaisen valvonnan vapaaehtoisesti sertifioidakseen tuotteensa korkean laadun.

Mikä on IASC (International Aloe Science Council)?

IASC on tieteellinen yhdistys, joka on omistautunut kertomaan Aloe veran positiivisista vaikutuksista. IASC, jonka toimipaikka on Marylandissa (USA), sertifioi Aloe Vera -tuotteita tiukkojen vaatimusten mukaan, jotta niiden laatua erityisesti korostettaisiin.

Mitä on prosessin valvonta ja millainen merkitys sillä on LR:n Aloe Vera Drinking Gel -juomia valmistettaessa?

Prosessin valvonnassa on kyse tärkeästä ja erittäin laajasta menetelmästä, jolla koko valmistusprosessia valvotaan vaihe vaiheelta. Tuotannon aikana näytteitä otetaan jokaisen valmistusvaiheen jälkeen. Näin taataan LR Aloe Vera Drinking Gel -juomien korkea laatu.

Voiko LR:n laadunvalvonnan tutkimuslaboratoriossa Ahlenissa tehdä kaikki tärkeät mittausmenetelmät, jotka ovat tarpeellisia geelin korkean laadun saavuttamiseksi? Miten LR-tutkimuslaboratorio erottuu muista laboratorioista?

Euroopan suurimpana Aloe Veran tuojana on LR erikoistunut tämän kasvin analyysiin, joten melkein kaikki tutkimukset voidaan tehdä LR:n laadunvalvonnan laboratoriossa Ahlenissa. Vain NMR-spektroskopia ja aloiinianalyysi tehdään erikoislaboratoriossa. Aloe Veraa ei tutkita missään muussa laboratoriossa Saksassa useammin kuin LR:ssä. Monivuotisen kokemuksen, erityisten ainesosien tuntemuksen, laajan analyysivalikoiman ja näytteiden suuren määrän ansiosta on LR:llä käytössään yksi maailman johtavista Aloe Vera -analyysilaboratorioista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LR – Aloe Vera Drinking Gel Persikka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *