Kanta-asiakkuus

Kanta-asiakkuusohjelma 2024-2025

Uutiskirjeemme tilaajana saat:

– Tiedon uutuuksista (uuden sadon teen ja kahvin saapuminen, harvinaisemmat teet ja kahvit jne)
– Tietoa tapahtumista (yhteisestä kahvin paahtamisesta, maistiaisista jne)
– Kuulet kampanja- ja alennusmyynneistä ensimmäisenä

Jatkamme kanta-asiakkuusohjelmaa 2023-2024, jolla voitte kerryttää bonusta ja vastaanottaa suurempia alennuksia aina riippuen ostojen määrästä koko vuoden aikana.

Bonusalennuksesi kertyy 12 kuukauden aikana tekemiesi ostojen yhteissummasta ja kertymäkausi loppuu maliskuun päättyessä.

Kanta-asiakkaana saat bonukset kaikista ostoksista (tee, kahvi, take away, makeiset, astiat jne) Ostos kaupassa ja ostos verkosta alennus lasketaan hieman erilailla.

Ostos kaupassa. 

Bonuskertymäsi lasketaan heti aiempien ostosten mukaisesti kertyneiden pisteiden perusteella. Uutta ostosta ei lasketa mukaan sillä kertaa, mutta se kerryttää uusia pisteitä seuraavaan kertaan. Kertymän mukaisen alennuksesi saat kaikesta irtoteestä, -kahvista sekä take away-juoma ostoksista).

Huom. Jos kaupassa on voimassa muita alenuksia, bonus kertyy myös tarjoustuotteista, mutta alennuksia ei voi yhdistää.

Esim. nyt kaupassa kampanja, koko kilon pussi makukahvia alennus -15% ja sinun kanta-asiakkuus alennus olisi esim. -10% annamme sinulle isomman alennuksen -15%.

(Huomiothan, että verkkokaupan ja kivijalkakaupan hinnat voivat poiketa toisistaan)

Ostos verkkokaupasta.

Muista ilmoittaa, että olet kanta-asiakasohjelmassa tilauksen lisätiedoissa, jotta voimme huomioida alennuksesi bonuskertymän mukaan. Hyvitämme alennuksia vastaavan summan lisämäärällä teetä tai kahvia, sinun tilauksesi mukaisesti. Lasketaan käänteisesti eli 10% alennus oikeuttaa 10% määrään lisätuotetta.

 Huom.

Kun ostat verkkokaupasta saat sinun bonusalennuksen myös kampanjahintaisista tuotteista.

Bonusalennusta ei saa astioista, tarvikkeista eikä makeisista (teenalleista, suklaasta jne)

Ostoskertymän mukaiset alennukset:

20 -74,99€ = ale 5%

75-174,99€= ale 10%

175-274,99€ = ale 15%

275-374,99€ = ale 20%

375€ + = ale 25%

Bonuskausi alkaa siis 1.4.2024 ja jatkuu vuoden kerrallaan päättyen seuraavalla kaudella 31.3.2025. Uusi bonuskausi alkaa sitten taas 1.4.2025 ja bonus pisteet nollautuvat, mutta tasosta 275 pistettä ja yli aloitat heti seuravana vuonna alusta asti 10% alennuksella eli 150 pisteellä.

Arvokkaat asiakkaat, meidän kanta-asiakasohjelma täyttää 8 vuotta. Kauppa avattiin jo 10 vuotta sitten! Palkitsemme  vähentää 5v.  jäsenyyden kunniaksi kaikki asiakkaat, jotka ovat olleet ohjelmassa mukana meidän kanssa alusta asti 5 % alennuksella heti uuden kauden aluksi, eli 50 starttipistettä. 

Palkitsemme 10v kunniaksi kaikki asiakkaat, jotka ovat olleet mukana meidän kanssa vuonna 2014 alusta asti heti uuden kauden aluksi, eli 100 pisteitä lisää.

Bonussäännöt eivät ole muuttuneet vuoden aikana. Kampanjat, esim. kilon pussin alennus on voimassa toistaiseksi ja voi muuttua koska vain.

Huom. Lahjakortin ostaminen kerryttää bonusta, mutta sillä maksaessa ei saa alennusta. Kanta-asiakas, joka on saanut lahjakortin saa alennuksensa teestä ja kahvista tai kahvilapuolelta, mutta lahjakortilla maksaminen ei kerrytä bonusta! Sama verkkokaupasta. 

REKISTERÖIDY KANTA-ASIAKKAAKSI

Liikkeessämme tai ottaa yhteyttä sähköpostin kautta teejakahvikauppa@gmail.com 

nimi, sähköposti, puhelin (ei markkinointia)