Yrityksille

PALVELEMME TOIMISTOJA JA KAHVILOITA PARHAILLA MAHDOLLISILLA TEE JA KAHVITUOTTEILLA SEKÄ TARVIKKEILLA. TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

TOIMIMME MYÖS KIVIJALKAKAUPPANA HELSINGISSÄ.

Meiltä löytyvät niin monet erilaiset kahvit kuin teetkin. Kun haluat jotain tavallisuudesta poikkeavaa ja vaihtelevia makunautintoja.

Etsitkö jotain tiettyä teetä, kahvia toimistolle/kahvilaasi tai haluatko tilata teetä/kahvia yrityslahjaksi?

Alennus yrityksille/kahviloille riippuen hankintojen määrästä. Tarvikkeet ja laiteet lasketaan sopivaan hintaan erikseen tapauskohtaisesti ja tarvikkeista/laitteista riippuen.

Tervetuloa kokeilemaan valikoimaamme kahviloille vaikka pienemmälläkin määrällä. Sovimme kyllä paremman starttialennuksen, jos samalla voimme tehdä markkinointiyhteistyötä.

Tervetuloa bloggaaja tai eri mainoskanavan tarjoaja. Voimme puhua henkilökotaisesti yhteystyöstä.

Meidän tarinamme

Vuonna 1994 perustettu yritys, 2014 liiketoiminta laajentui kahvin ja teen maahantuontiin sekä avattu  vähittäiskauppa.

Harvinaista ladukaista yli 100 erilaista makua kahvia ja tervelista näyteliskaa 250 teestä. (Matcha, Jamaika Blue Mountain etc.) Voi näyteskella kupillinen paikan palle tai ota mukaan tai vie kotin irtona. Kokeila kahvia, joka voitajat mailmaan ansaite ja teen ,joku saaivat meistari palkinto ja tuuttu koko mailmassa.

Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta, ottaa yhteyttä sähköpostin kautta teejakahvikauppa@gmail.com tai soittamalla 0400990630 aukioloaikojen mukaan. Tai tervetuloa tutustumaan kauppaan suoraan.