Tee ja kahvikauppa, Boutique Makujen Taika, saapui uusi erä puhdistavaa teetä.Tämä tee auttaa aineenvaihduntaa ja painon hallintaa.
VILINÄÄ, VILSKETTÄ JA VALLATTOMIA TARJOUKSIA
Karnevaalin aikaan 11.-15.9.
Matcha Suklaakakku 2018
Boutique Makujen Taika – RESEPTIT
Putiikin avajaiset Kannelmäessä olivat neljä vuotta sitten. Kiitokset näistä yhteisistä vuosista.
Poikkea tänään merkkipäivänä niin tarjoamme lämpimän yllätyksen.
Kuvissa on Matcha – suklaakerroskakku. Video-ohje Matcha – suklaakerroskakun tekemisestä on tässä.
Ainesosat
- 5 munaa
- 1 tl suolaa
- 200 g sokeria
- 250 g pehmeää rasvaa
- 250 g vehnäjauhoja
- 1 tl leivontajauhetta
- 100 g tummaa suklaata
- 2 kukkurallista teelusikkaa Matcha jauhetta
- 100 g matcha suklaata
- 200 g tuorejuustoa
- Koristelu: oman maun mukaan
Valmistus
- Ota 3 munaa ja erottele valkuaiset keltuaisista
- Vatkaa valkuaiset, suola ja 100 g sokeria
- Lisää 3 keltuaista ja loput kaksi munaa toiseen 100 g sokeria ja vatkaa
- Lisäää pehmeä rasva ja sitten jauhot ja leivinjauhe ja sekoita. jaa taikana kahteen osaan
- Lisää Matcha jauhe toiseen puoleen taikinasta ja sitten varovasti sekoita puolet vatkatuista valkuaisista taikinaan
- Lisää sulatettu tumma suklaa toiseen puoleen taikinasta ja sitten varovasti sekoita puolet vatkatuista valkuaisista taikinaan
- Kuumenna uuni 200 ° C
- Kaada suklaa taikina vuokaan, kaada Matcha seos varovasti päälle sekoittamatta kerroksia ja tasoita
- Paista kakku 8 minuuttia 200 ° C: ssa laske lämpötila 180 ° C ja jatka paistamista vielä 40 minuuttia. Anna kakun jäähtyä täysin paistamisen jälkeen.
- Sekoita tuorejuusto, 50 g pehmeää rasvaa ja lusikallinen sokeria
- Lisää sulatettu matcha suklaa seokseen
- levitä tasaisesti Matcha-suklaa-kakun päälle.
- Koristele kakku oman maun mukaan
Vinkki
Video koko prosessista löytyy YouTube :sta osoitteessa “Boutique Makujen Taika” tai Facebook sivuilta samalla nimellä.
Matcha Suklaakakku
Ainesosat:
- 5 munaa
- 1 tl suolaa
- 200 g sokeria
- 1 lusikallinen vaniljasokeria
- 250 g pehmeää voita (tai margariini, öljy)
- 250 g vehnäjauhoja
- 1 tl leivontajauhetta
- 100 g tummaa suklaata (70%)
- 2 kukkurallista teelusikkaa Matcha jauhetta
Kuorrutukseen:
- 100 g valkosuklaata
- 200 g tuorejuustoa
- 50 g pehmeää voita (tai margariini, öljy)
- 1 lusikallinen vaniljasokeria
- Koristelu: 100 g suklaalastuja, tummasta suklaasta
Valmistus:
Kuumenna uuni 200 ° C ja rasvaa kakkuvuoka voilla. Ota 3 munaa ja erottele valkuaiset keltuaisista. Vatkaa valkuaiset, suola ja 100 g sokeria. Lisää 3 keltuaista ja loput kaksi munaa toiseen 100 g sokeria ja vatkaa kunnes saat kermavaahtomaisen koostumusken. Nyt lisätään pehmeä voi ja sitten jauhot ja leivinjauhe ja sekoitetaan, kunnes taikina on sopivan pehmeä, jotta sen voi jakaa kahteen. Lisää Matcha jauhe toiseen puoleen taikinasta ja sitten varovasti sekoita puolet vatkatuista valkuaisista taikinaan lastalla. Nyt sulata tumma suklaa vesihauteessa ja kun se on jäähtynyt hieman lisää se loppuosaan taikinasta ja sitten varovasti sekoita siihen loput munanvalkuaiset lastalla. Kaada suklaa taikina vuokaan ja litistä se lastalla, kaada Matcha seos varovasti päälle sekoittamatta kerroksia ja tasoita.
Paista kakku 8 minuuttia 200 ° C: ssa laske lämpötila 180 ° C ja jatka paistamista vielä 40 minuuttia. Anna kakun jäähtyä täysin paistamisen jälkeen.
Kuorrutus:
Sekoita tuorejuusto, 50 g pehmeää voita ja vaniljasokeri. Sulata valkosuklaa vesihauteessa, anna sen jäähtyä hieman ja lisää se tuorejuusto-voi seokseen. Anna kuorrutuksen jäähtyä muutaman minuutin ajan jääkaapissa ja levitä tasaisesti jäähtyneen Matcha-suklaa- kakun päälle lastalla. Koristele kakku 100 g tummaa suklaalastuilla.
Mikä on Speciality Coffee?
Speciality coffee määrittelee kahveille laadun, joka on eduksi kaikille yhdistyksen jäsenille (kahvin viljelijät, paahtajat, baristat ja myyjät) ja kaikille kahvin laadusta kiinnostuneille:
Speciality coffee arvosanalla määritellään annetut kriteerit täyttävä laatu kahvista tehtyyn juomaan, jotta kahvista nauttivat kuluttajille tarjotaan ainutlaatuinen laatu, maku ja persoonallisuus, joka eroaa ja on parempi kuin yleisesti saatavilla olevat kahvijuomat tarjoavat. Juoman perustuna on pavut, jotka on kasvatettu tarkasti määritellyillä alueilla, ja jotka täyttävät korkeimmat raakakahvin arvot, poimitaan, lajitellaan ja käsitellään käsin, paahdetaan kunkin lajikkeen parhaaksi koetuilla paahtomenetelmillä ja -asteilla, varastoidaan määrittellyillä kriteereillä ja valmsitetaan hyvillä välineillä ja ammattitaidolla.
Tämä ei ole vain määritelmä kahvin laadulle vaan se on kutsu kaikille kahvin käsittelyn monissa vaiheissa mukana oleville pyrkiä lisäämään kahvin huippuosaamista ja tuottaa täydellinen kuppi sekä lisätä kahvikulttuurin tietämystä ja leviämistä.
Makujen Taika on Euroopan speciality coffeen järjestön SCAE:n jäsen. Makujen Taika on erikoistunut myymään asiakkailleen parhaita ja speciality coffee luokituksen saaneita kahveja.